Informatie

Geremde trailers

Motortrailerverhuur Zeeland verhuurd alleen geremde motortrailers. Iedereen moet veilig met een zo kort mogelijke remweg tot stilstand kunnen komen, dit is zeer belangrijk wanneer u in de bergen rijdt.

Welk rijbewijs nodig?

Al onze aanhangers zijn in de titel voorzien van informatie over het benodigde rijbewijs. Zo is er voldoende keuze voor uw specifieke rijbewijs. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van de Rijksoverheid.

Betalingsmogelijkheid

Bij het huren van een trailer is het alleen mogelijk om contant te betalen bij het afhalen van uw trailer. Gelieve er rekening mee te houden dat ook de borg contant voldaan dient te worden.

Gratis hulpartikelen

Alle motortrailers zijn gratis voorzien van inrijklemmen en een oprijplaat zodat door 1 persoon de motor geladen kan worden. Tevens kunt u gratis gebruik maken van door ons verstrekte (stuur) spanbanden.

Witte kentekenplaat

De verplichte witte kentekenplaat dient u zelf mee te nemen. In overleg kunnen wij dit ook voor u regelen.

Voorwaarden

Graag wijzen wij onze klanten duidelijk op de algemene voorwaarden welke van toepassing zijn bij het huren van een trailer bij Motortrailer Verhuur Zeeland. Via onderstaande link zijn deze te benaderen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *